Ексклюзиви
неділя, 26 січня 2014 23:37

У Черкасах влада не пішла на поступки Народній раді
8

Фото: Фото: Ірина Патлатюк

Сьогодні у Черкасах у будівлі "Політпросвіти" представники Народної ради запросили на переговори голову обласної ради Валерія Черняка та заступника губернатора Едуарда Івакіна. Їм озвучили вимоги Народного віча: написати заяви на звільнення, знайти провокаторів, які громили будівлю ОДА в ніч на 24 січня, знайти того, хто кинув вазон з четвертого поверху ОДА, від якого постраждала Ольга Галушко, припинити свавілля міліції – 25 січня правоохоронці затримали 32 людини на вулицях міста, а також забрати тітушок з Черкас. Вимоги озвучив народний депутат опозиціонер Леонід Даценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У день похорону Михайлові Жизневському мало б виповнитись 26 років

Валерій Черняк запевняв присутніх, що відношення до тітушок немає. Едуард Івакін повідомив, що у справі Олі Галушко вже допитували працівників адміністрації і справа на контролі у губернатора.

За півтори години домовитися не вдалося. Чиновники заявили, що відношення до міліції і тіток не мають, від посад відмовлятися не будуть.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах влада не пішла на поступки Народній раді ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути