неділя, 26 січня 2014 20:59

Такої самопожертви ми давно не бачили – експерт про жертви на Грушевського

Такої самопожертви ми давно не бачили – експерт про жертви на Грушевського
Фото: ua.korrespondent.net

В України зараз є кілька шляхів розвитку, проте в усіх випадках переможе народ.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua повідомив координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

"Захоплення (приміщення Міністерства агрополітики та продовольства – Gazeta.ua) відбулося мирно. І ми переконані, що кожен порядний громадянин повинен зрозуміти, що у нас 2 шляхи. Перший - продовження протистояння на Грушевського, тоді нам треба зброю брати до рук і прориватись. Друге – блокування органів центральної влади. Це такий собі параліч, і призведе до того, що вони змушені будуть йти на поступки", - наголосив він.

Водночас, він додав: "В обох випадках ми переможемо, бо це загальнонаціональне повстання. Те, що ми бачимо в регіонах не лишає сумнівів. Просто шкода хлопців, адже це є найкращим, що зросло на цій землі за останні 50 років. Такої самопожертви ми давно не бачили".

"Як це не дивно, також шкода і тих, хто стоїть на тому боці барикад. Там є люди, які не зовсім втрачені для суспільства. Не всі там лише погані. Тому ми би хотіли досягнути компромісу", - резюмував Данилюк.

Нагадаємо, 24 січня активісти громадського руху "Спільна справа" зайняли приміщення Міністерства агрополітики та продовольства.

В Києві з 19 січня тривають зіткнення між активістами Майдану та бійцями спецпідрозділу МВС "Беркут". Сотні людей поранено, є загиблі. В цей час люди в регіонах почали штурмувати ОДА. Все це стало результатом прийнятих законів 16 січня. Експерти наголошують, що ці закони обмежують права та свободи людини.

Зараз ви читаєте новину «Такої самопожертви ми давно не бачили – експерт про жертви на Грушевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути