Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2007 09:04

У центрі Петербурга вибухнув Макдоналдс: постраждали 6 людей

У центрі Петербурга в кафе відбувся вибух, повідомили в прес-службі головного управління МНС РФ по місту. Це трапилося вчора близько 20.30 по мск (19.30 по київському) в кафе Макдоналдс.

За попередніми даними постраждали 6 чоловік. Причиною вибуху ставбезоболонковий вибуховий пристрій середньої потужності (близько 200 грам в тротиловому еквіваленті). Вын знаходилося під одним із столів ресторану.

Від вибуху в ресторані впала частина стелі і вибиті всі вікна. Пожежники, що прибули на місце допомогли евакуювати з переповненого ресторану оглушених людей. Проте спалаху не було.

"В даний час основною і пріоритетною версією є хуліганство", - сказав офіційний представник МУВС.

За інформацією праоохоронних органів, в результаті вибуху постраждали п"ятеро молодих дівчат і один 38-річний громадянин Німеччини, що знаходиться в Росії за туристичною візою.

Прокурор міста Зайцев заявив, що чотирьох постраждалих дівчат після надання медичної допомоги відпустили додому, оскільки вони не потребують постійного нагляду лікарів. Громадянина Німеччини також відпустили на амбулаторне лікування.

Тим часом, як пише "Комерсант", постраждали чотири дівчини і двоє молодих людей. За цими даними, їх компанія сиділа за столом, під яким імовірно і знаходився вибуховий пристрій. Четверо з них госпіталізовані з контузіями: двох дівчат, 17 і 18 років, відвезли до розташованої неподалік дитячої лікарні, в Маріїнськую клінічну лікарню доставили молодого чоловіка з контузією і незначними, за оцінками медиків, опіками, туди ж з контузією відвезли і туриста з Німеччини.

Ще одна постраждала - 46-річна жінка до цих пір не може прийти до свідомості. Її сильно оглушило.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу, пише Newsru.com.


Зараз ви читаєте новину «У центрі Петербурга вибухнув Макдоналдс: постраждали 6 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути