Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 16:42

У центрі Києва ялинку прикрасили непотребом
10

Фото: Фото: Андрій Жигайло

В центрі Києва в сквері на вулиці Ярославів Вал під час флешмобу "Новорічні іграшки зі старих речей" ялинку прикрашали іграшками, зробленими зі сміття. Біля пам'ятника Ярославу Мудрому двометрову ялинку, що росте на клумбі прикрасили переробленими пластиковими пляшками, целофановими пакетами, старим одягом та дерев'яними відходами. Таку акцію в Україні проводять вперше.

"Так ми хочемо показати що іграшку можна зробити будь з чого. Основне завдання проекту - розвиток ручної роботи, саморобок, творчої фантазії та ремісництва. Сюди може прийти будь хто і повісити свою іграшку", - кажуть організатори.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Новорічну ялинку зробили з 20 тисяч целофанових пакетів

На ялинку повісили зірки зроблені з дерев'яних паличок, ялиночки з паперу з-під коробки цукерок та олівця, яскраві пакетики з дитячим конструктором, зірочку з старого армійського ременя та багато іншого. Усю ялинку перетягує гірлянда з целофану та компакт-дисків. Сніг створили з обривків старих газет та журналів.

Також під час відкриття відбувся майстер-клас з хендмейд-ресайклінга для всіх бажаючих. Дизайнер Анастасія Костенко показала, як з непотребу можна створити яскраву іграшку. За п'ять хвилин вона з пластикової пляшки створила іграшку-квітку, якою пізніше прикрасила ялинку.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва ялинку прикрасили непотребом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути