субота, 16 квітня 2011 15:04

У БЮТ закликали не спекулювати і не привласнювати тему Холодного Яру

У БЮТ закликали не спекулювати і не привласнювати тему Холодного Яру

У партії "Батьківщина" закликали представників інших політсил не спекулювати і не привласнювати тему боротьби отаманів Холодного Яру. Про це під час урочистостей у селі Розумівка на Кіровоградщині заявив представник БЮТ барт Володимир Гонський.

Зокрема виступаючи біля місця останнього бою отамана Чорного Ворона, Гонський висловив сподівання, що на цьому місці буде поставлено великий меморіал: "У цьому місці постане великий, величний меморіал. Ми виберемо владу в Україні, яка буде вкладати сюди гроші, а не невідомо куди. І ми будемо розказувати своїм дітям і онукам, що ми були першими". Представник БЮТ також звернувся до членів партій, організацій та закликав змагатися і конкурувати лише в тому "хто більше вклав сюди своїх душ, сердець, грошей".

Він закликав рівнятися у своїх вчинках на президента Історичного клубу "Холодний Яр" Романа Коваля та письменника Василя Шкляра: "У нас є добрий орієнтир, який стоїть переді мною, це Роман Коваль, Василь Шкляр. У цьому давайте конкурувати, змагатися і сперечатися. Тільки в цьому, а не в тому хто має право бути тут, чи не має".

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ закликали не спекулювати і не привласнювати тему Холодного Яру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути