четвер, 22 липня 2010 13:38

У Азовському морі перекинулася яхта з російськими туристами (ФОТО)

 

У Маріуполі в азовському морі перекинулася яхта з московськими туристами. НП в бінокль помітили рятувальники, пише Комсомольская правда в Украине.

"Рятувальники, які чергували на березі в районі колишнього заводу Азовзалізобетон, у бінокль помітили, що яхта перекинулася, і тут же сіли у катер. Через чотири хвилини були на місці. Трьох пасажирів витягли відразу ж, решті наділи рятувальні жилети. І вже через 20 хвилин вся рятувальна операція була закінчена. Всі пасажири, звісно, були в шоці. На щастя, ніхто не постраждав. У воді вони встигли пробути від сили 15 хвилин ", - повідомив Олександр Татай, начальник аварійно-водолазної служби Маріуполя.

Всі шестеро пасажирів, серед яких п'ять жінок, продовжують відпочивати на азовських пляжах. На рятувальній станції впевнені, що учасникам цієї пригоди дуже пощастило. За словами рятувальників, якби яхта встигла піти за обрій, як і повинно було статися, то ніхто б не побачив, що сталася позаштатна ситуація. Шукати ж людей рятувальники кинулися б лише через кілька годин. При цьому на яхті, як з'ясувалося пізніше, не було жодного рятувального жилета або круга. За це й належить відповідати власнику суду. Держфлотінспекція вже зайнялася розслідуванням аварії яхти. Відповідальних оштрафували за трьома статтями Адмінкодексу. Як з'ясувалося, були порушені не тільки правила безпеки руху морського транспорту. Яхта вийшла в море без техпровірки й утримувалася в неналежних умовах.

За Адмінкодексом, за всіма трьома статтями максимальний штраф загрожує до 2000 гривень.

Нагадаємо, увечері 19 липня в Одесі на пляжі Золотий берег загинула 22-річна мешканка Санкт-Петербурга. Коли жінка плавала на матраці, на неї наїхав гідроцикл.

А 20 липня в Підмосков'ї група молодих людей на яхті на великій швидкості пройшла вздовж берега, де купалися відпочиваючі. В результаті цього під гвинтами яхти загинула 25-річна дівчина.

Зараз ви читаєте новину «У Азовському морі перекинулася яхта з російськими туристами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути