четвер, 08 липня 2010 11:38

Подробиці трагедії на Азовському морі: педагоги були п"яні

Подробиці трагедії на Азовському морі: педагоги були п"яні

Стали відомі нові подробиці трагедії у дитячому таборі "Азов" на азовському узбережжі Росії, де напередодні потонуло семеро осіб. Серед московських школярів, що купалися на Єйській косі, виявився син педагога, який сам зміг виплисти з моря і врятував своїх однокласниць. Тим часом вихователі розпивали спиртні напої - експертиза підтвердила наявність алкоголю в крові трьох з вихователів, які стежили за дітьми під час купання.

Трагедія сталася в районі станиці Должанська в середу. Під час купання на Єйській косі потонули шість московських школярів, які приїхали відпочити в табір "Азов", і вихователь.

Класний керівник загиблих дітей Лариса Павлова розповіла, що її син врятувався сам і допоміг вибратися з води однокласницям.

"Сина я теж відправила у цей табір, але він виплив з виру, - розповіла Лариса Анатоліївна. - Валера сказав мені, що врятувався сам і дівчаток якихось за собою потягнув з води".

За словами педагога, цей табір всім відомий, і батьки спокійно відпустили своїх дітей на відпочинок. "Хлопці вже не перший рік там відпочивали, тим більше діти були під наглядом вчителів зі своєї ж школи, - пояснила Лариса Анатоліївна. - Страшно відпускати до чужої людини, коли не знаєш, що з твоєю дитиною будуть робити. Але в цей табір учні їздять вже не перший рік. Іноді навіть не вистачало місць для всіх охочих".

За даними джерела в московській мерії, на момент трагедії в дитячому оздоровчому таборі "Азов" перебувало 60 дітей - учнів загальноосвітньої школи номер 1065 на південному заході Москви. У середу в таборі була організована морська екскурсія на катері до острова в Азовському морі, при цьому 58 дітей супроводжували семеро вихователів.

РИА "Новости", Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Подробиці трагедії на Азовському морі: педагоги були п"яні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути