четвер, 18 вересня 2008 16:01

У Австралії прикривають паб, що безкоштовно поїв дам без трусиків

У Австралії прикривають паб, що безкоштовно поїв дам без трусиків
Австралійська влада серйозно зацікавилася пивним пабом, дирекція якого пригощала безкоштовним спиртним всіх панянок, що погодилися взяти участь в акції "Тиждень без трусів" і зняти свою нижню білизну.

Згідно з  правилами паба, розміщеного в готелі "SaintHotel" в Мельбурні, кожна жінка, яка продемонструє відвідувачам і персоналу закладу свої трусики або бюстгальтер і повісить їх на барную стійку, отримує право на безкоштовну випивку на суму 50 австралійських доларів, передає Reuters.

Ще раніше заклад намагалися закрити активістки, що вели боротьбу за права жінок. На думку переконаних феміністок, подібні пропозиції меткої дирекції паба слід розглядати як "привід для скоювання злочинів сексуального характеру".

"Це виглядає просто як нелегальна пропаганда спиртного", - заявила директор по видачі ліцензій на продаж алкогольної продукції Сью Маклеллан В найближчі дні у паба перевірять ліцензії на торгівлю всіма видами спиртних напоїв, наявних в його барі.

Зараз ви читаєте новину «У Австралії прикривають паб, що безкоштовно поїв дам без трусиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути