середа, 11 серпня 2010 18:49

У 64-річного прикарпатця вилучили цілий арсенал зброї (ФОТО)

Цілий арсенал вогнепальної зброї вилучили прикарпатські міліціонери у приватному будинку 64-річного мешканця райцентру Тлумач.


Як повідомили у прес-службі міліції, пенсіонер зберігав у металевому ящику нарізну гвинтівку СВД, мисливський нарізний карабін АКМ/СМФ, мисливську гладкоствольну рушницю "Байкал", а також майже 2500 набоїв різного калібру до автоматичної, пістолетної та мисливської зброї.

"Свого часу оперативники карного розшуку Тлумацького райвідділу УМВС здобули інформацію про те, що у помешканні цього чоловіка може зберігатися значна кількість вогнестрільної зброї і набоїв. Після отримання санкцій, разом з понятими вони провели обшук у садибі пенсіонера, де й знайшли зброю", - розповів керівник СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

За словами правоохоронця, жодних документів на право володіння зброєю у чоловіка не було. Господар помешкання пояснив, що до збройного арсеналу не має жодного стосунку, оскільки вогнестріли і набої належать його синові.

За попередніми даними, син господаря близько трьох років перебуває за кордоном. Зараз працівники міліції проводять ретельну перевірку, спрямовану на встановлення дійсного власника незареєстрованих стволів і значної кількості набоїв.

Як зазначив Гультайчук, за 7 місяців поточного року на Прикарпатті з протиправного обігу вилучено 86 одиниць зброї, в тому числі один автомат, 27 пістолетів та револьверів, 14 карабінів і гвинтівок, 21 "обріз", 15 одиниць саморобних вогнестрілів.

Нагадаємо, нещодавно у киянина вилучили декілька кулеметів, пістолети, гранати й 3 кг вибухівки.

Фото: СГЗ УМВС в Івано-Франківській області, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У 64-річного прикарпатця вилучили цілий арсенал зброї (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути