середа, 11 липня 2018 18:37

Туроператор заявив про скорочення рейсів до Туреччини

Туроператор заявив про скорочення рейсів до Туреччини
Туроператор Join UP! скоротить кількість чартерних рейсів до Туреччини через постійні затримки та переноси вильотів. Фото - ТСН

Туроператор Join UP! скоротить кількість чартерних рейсів до Туреччини через постійні затримки та переноси вильотів.

Починаючи від 11 липня компанія поступово скоротить прямі перельоти до Туреччини з Києва, Вінниці, Рівного, Кривого Рогу, Херсону, Одеси та Харкова. Загалом в період від 11 до 26 липня польотна програма до Туреччини скоротиться на 13 рейсів на тиждень, повідомили у прес-службі компанії.

"У відповідь на ситуацію із частими затримками та переносами чартерних рейсів авіакомпаній на замовлення туроператора Join UP! компанія ухвалила рішення скоротити польотну програму до Туреччини", - йдеться в повідомленні.

Цей крок допоможе знизити навантаження на флот авіаперевізників, яке склалося через щільний графік перельотів, максимальне використання літаків у розпал туристичного сезону та відсутність вільних літаків у авіакомпаній для підмін у випадку збоїв у розкладі. Також дозволить вирівняти розклад авіакомпаній і попередити тривалі очікування та незручності для туристів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак із 180 пасажирами аварійно сів у "Борисполі"

Водночас зазначається, що туристи, які вилітали із Києва, попрямують на курорти іншими рейсами туроператора у ті ж дати з того ж саме міста, а туристам із Харкова та Одеси запропонують найближчі доступні рейси у цих містах або рейси із інших міст.

"Ця інформація стосується 1010 туристів, рейси яких потрапили під скорочення (Вінниця - 249 осіб, Кривий Ріг - 282 особи, Рівне – 115 осіб, Херсон - 364 особи). Цим туристам компанія запропонує виліт найближчим до них рейсом з іншого міста або 100% повернення коштів", - підсумували у прес-службі Join UP!

Група українців дві доби не могла вилетіти до Києва з аеропорту канадського Торонто рейсом 242. Деякі туристи стверджували, що не змогли сісти на літак через те, що авіакомпанія МАУ (Міжнародні авіалінії України) продала на 100 квитків більше, ніж було місць у літаку.

Зараз ви читаєте новину «Туроператор заявив про скорочення рейсів до Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути