пʼятниця, 12 жовтня 2007 18:57

Три тисячі кур втекли з фургона і влаштували хаос на дорозі в Шотландії

На однe з головних автодоріг в Шотландії з фургона, що перевозив їх, вибралися близько трьох тисяч курнув, що спричинило за собою хаос на дорозі. На шосе утворилася багатокілометрова пробка.

Автомобіль з курами їхав по трасі в Глазго і потрапив в аварію. "Було душно, всюди літало пір"я, навколо метушилися поліцейські і люди, які ловили кури. Нічого подібного я раніше не бачив", - сказав газеті один з очевидців, автомобіліст Джеймс Ірланд.

Представниця ветеринарних служб Кетрайона Еван розповіла, що спочатку звиклі до закритих приміщень птахи перелякано бігали по дорозі, але незабаром почали збиратися в невеликі групи і заспокоюватися. "Вони мирно сиділи поряд з дорогою, а деякі навіть влаштували сідала в кущах", - додала вона.

Наслідки дорожньої аварії усунули приблизно через п"ять годин. Весь цей час шотландські поліцейські і ветеринари ловили птахів, що розбіглися. Водії, що проїжджали мимо, знімали те, що відбувається на камери мобільних телефонів.

"Використання мобільних телефонів за кермом є порушенням закону", - відзначила представниця правоохоронних органів, повідомивши, що поліцейські записали номери 20 машин, власникам яких тепер загрожують штрафи в 60 фунтів стерлінгів (більше ста доларів), повідомляє The Times.

Зараз ви читаєте новину «Три тисячі кур втекли з фургона і влаштували хаос на дорозі в Шотландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути