Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2010 09:32

Три маленькі дитини загинули через пожежу на Луганщині

Три маленькі дитини загинули через пожежу на Луганщині

У Свердловську Луганської області в результаті пожежі в приватному будинку загинули троє дітей.

Пожежа виникла близько півночі 23 листопада через балощі з вогнем дітей, які були залишені без нагляду. Від отруєння продуктами горіння загинули три дитина 2007, 2008 і 2009 р.н., повідомила прес-служба МНС України. О 00:30 24 листопада відділенням Державної пожежної охорони пожежа ліквідована.

За оперативними даними, впродовж минулої доби зареєстровано 111 пожеж, зокрема в житловому секторі 77, на яких виявлені тіла 5 загиблих осіб.

Окрім цього, виникли дві пожежі на підприємствах і чотири на транспорті. Орієнтовні збитки складають більше 1,5 млн грн, з них 252 тис грн - прямі.

Нагадаємо, у 21 вересня в селі Чистополь Куйбишевського району Запорізької області в результаті пожежі в автомобілі ВАЗ-2106 загинула 3-річна дівчинка.

Під час виникнення пожежі господар автомобіля займався справами у дворі. Його дружина перебувала в будинку. Вогонь батьки дівчинки, яка знаходилася у палаючій машині, побачили не відразу. Полум'я, дим і дитячий крик почув дідусь дитини, який живе в будинку навпроти. У цей момент він займався ремонтом власного автомобіля біля свого двору.

Чоловік побіг на крик онучки та спробував відкрити двері салону авто, але вдалося відкрити тільки двері з боку водія. Дідусь витяг постраждалу дитини через водійське сидіння. Медики швидкої допомоги госпіталізували постраждалу дівчинку у відділення інтенсивної терапії Куйбишевської центральної районної лікарні. Наступного дня дитина померла.

Зараз ви читаєте новину «Три маленькі дитини загинули через пожежу на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути