понеділок, 10 січня 2022 14:08

Треба більше працювати, а не читати мотиваційні книжки – Ярославський про те, як стати мільйонером

 

Український бізнесмен із першої десятки Forbes Ukraine Олександр Ярославський не читає книжок у дусі "Як стати мільйонером", а віддає перевагу творам класичної літератури та спілкуванню з людьми, у яких є чого навчитися.

Про це він поділився у відвертій бесіді з ведучими каналу на YouTube Football Hub журналістами Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою.

"Я не читаю книжок "Як стати мільйонером". Краще їм просто стати, а для цього потрібно більше працювати", - сказав власник групи DCH. "Звичайно, я читаю книжки, але це не книжки "Як стати мільйонером". Я намагаюся спілкуватися з розумними людьми й брати від них найкраще. Завжди прислухаюся до думки тих, у кого можна чогось повчитися", - продовжив Ярославський, один із найвідоміших в Україні та світі українських бізнесменів, серед партнерів якого є представники династії Ротшильдів і міжнародні фінансові інститути.

"На мене справила велике враження трилогія Драйзера "Фінансист", "Титан" і "Стоїк". А взагалі люблю О'Генрі, Чехова, Толстого…", - сказав бізнесмен у відповідь на запитання про те, які книжки змінили його погляди на життя.

Раніше в інтерв'ю для Forbes Ukraine Ярославський на запитання про свої настільні книжки назвав безсмертні твори сатириків Ільфа й Петрова "12 стільців" і "Золоте теля", зазначивши: "Тільки книжки не на столі, а в пам'яті". В іншому інтерв'ю він також згадував серед значущих для себе книжок "Атлант розправив плечі" Айн Ренд.

Зараз ви читаєте новину «Треба більше працювати, а не читати мотиваційні книжки – Ярославський про те, як стати мільйонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути