Ексклюзиви
понеділок, 16 серпня 2010 10:56

Трамп "сексуально експлуатує" красунь з "Міс Всесвіт" (ФОТО)
6

Українка Ганна Пославська
Конкурсантка від США Рима Факіх
Філіппінка Венус Радж
Індонезійка Корі Синдіоріва
Венесуелка Мареліса Гібсон

На адресу організаторів міжнародного конкурсу краси "Міс Всесвіт" - телекомпанії NBC і мільярдера Дональда Трампа - посипалися звинувачення в "сексуальній експлуатації" учасниць змагання.

Приводом для скандалу стало те, що на офіційному сайті Miss Universe розмістили фотографії голих конкурсанток, нагота яких була прикрита тільки розписом по тілу.

При цьому критики згадували, як Трамп особисто позбавляв корон красунь, викритих в тому, що вони погоджувалися на еротичні фотосесії, передає Newsru Israel.

Серед "жертв боді-арту" виявилася і "Міс США" Рима Факіх - красуня ліванського походження, що виросла в мусульманській сім'ї. У зв'язку зі скандалом була знову відзначена і та обставина, що Факіх, "приголублена" NBC і Трампом, була учасницею конкурсу стриптизу, про що збереглися документальні свідоцтва.

Організатори конкурсу "Міс Всесвіт" заявляють, що фотосесія в стилі боді-арт не є порушенням правил і пристойності. Вони також відкидають звинувачення в тому, що вдалися до такої "агресивної реклами" через падіння рейтингу конкурсу, потураючи незмінним інстинктам чоловічої аудиторії.

Рима Факіх в інтерв'ю ABC News заявила, що не відчувала себе ніяково, позуючи голою перед фотографом конкурсу Фаділем Берішею. На її думку, мова йшла про високохудожню і творчу роботу.

Найвищий попередній рейтинг у філіппінки Венус Радж (3.73), індонезійки Корі Синдіоріва (2.88), венесуелки Мареліси Гібсон (2.82), тайки Фонтіп Ватчаратракул (2.75), мексиканки Химени Наваретте (2.71) і колумбійки Наталії Наварро (2.71).

Учасниця від України 23-річна Ганна Пославська має рейтинг 2.36.

Втім, як показує досвід, переможницею конкурсу може виявитися дівчина, яка не потрапила в цей список.

Фінал конкурсу пройде 23 серпня в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, на конкурсі "Міс Всесвіт-2009" перемогла 18-річна Стефанія Фернандес-Крупій із Венесуели. Дівчина має українське коріння.

Усі фото з сайту Miss Universe

Зараз ви читаєте новину «Трамп "сексуально експлуатує" красунь з "Міс Всесвіт" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути