неділя, 30 травня 2010 17:25

"Міс Україна Всесвіт" візьме з собою на конкурс 20 суконь

"Міс Україна Всесвіт" візьме з собою на конкурс 20 суконь

"Міс Україна Всесвіт" Анна Пославська візьме з собою на конкурс "Міс Всесвіт" 20 суконь на 5 пар взуття. Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час проведення турніру "Гольф на шпильках".

"На конкурс поїду наприкінці серпня. Зараз ретельно до нього готуюся. Працюю з психологом. У конкурсі братимуть участь 85 красунь, дуже важливо не загубитися серед них. На конкурс візьму 20 суконь, кілька шортів, майок та 5 пар взуття. Взуття має бути тільки на високих підборах. На низькому ходу конкурсанткам ходити не дозволяють. За це можуть навіть оштрафувати. Всі сукні мені подарувала американська дизайнерка Шеррі Хіл. Вона одягає зірок Голівуду та учасниць конкурсів краси. Сукні будуть різноманітні: пишні короткі, на одне плече, з відкритою спиною, глибоким декольте та кілька шовкових суконь, розписаних вручну,"- розповіла Пославська.

Місяць тому в інтернеті почали писати про те, що перед конкурсом Пославська намагається набрати вагу. Вона це заперечила.

"Це неправда. Я зараз перебуває у чудовій формі. Просто почала частіше ходити до тренажерного залу, щоб не втратити форму. Ходжу туди через день, щоб м'язи встигали сприймати навантаження. Кожної неділі ходжу до сауни. А ще дуже люблю кататися на роликах у Мар'їнському парку," - додала вона.

Нагадаємо, конкурс "Міс Україна Всесвіт" відбувся 5 грудня. За титул "найкрасивішої" боролись 15 дівчат зі всієї України. У конкурсі перемогла учасниця піл номером 11 Анна Пославська. Вона представляла на конкурсі Нову Каховку.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт" візьме з собою на конкурс 20 суконь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути