четвер, 26 листопада 2009 12:58

Тимошенко подарувала Черновецькому листівку, а родичі - динозавра (ФОТО)
7

Мер Києва Леонід Черновецький в середу, 25 листопада, відсвяткував свій 58-й день народження у французькому ресторані "Егоїст" на Печерську.

У невеликому VIP-залі зібралася тільки сім"я: дружина Аліна Айвазова, дочка Христина і її діти, син Степан і теща Люся Степанівна.

"Мені більше нікого не хотілося бачити, якщо чесно. Дуже хотілося поспілкуватися. Я завжди зі всіма людьми прагнув бути щирим. Але що мені це дало? Часто над цим сміялися. Правда, зараз мене вже менше цитують. Можливо, це моя помилка і треба більше спілкуватися з журналістами", - розповів Леонід Черновецький.

Мер зізнався, що "Егоїст" - один з його улюблених ресторанів. Він належить дружині заммера Анатолія Голубченко Олені Василівні.


Родзинка меню - "Термідор з омара", який коштує 234 грн. за 100 грамів, правда мер його не замовляв.

Як розповіло джерело з оточення мера, Леонід Черновецкий в їжі невибагливий. "Щось незвичайне він не замовляє. Їсть каші, може замовити шматок м"яса, дуже любить рибу".

Вчора мер замовив свою улюблену рибу, а на гарнір парові овочі. Кристина і бабуся їли лосось на пару. Аліна Айвазова - салат, діти - телятину. А Степан - супчик і рибу. З напоїв сім"я пила мінеральну воду.

"Тато взагалі не п"є ніяких спиртних напоїв", - розповіла Кристина.

До ресторану після 18 години мер і його рідня приїхали один за одним на п"яти машинах з однаковими номерами 2277. Іменинник був останнім на своєму "Роллс-ройсі".

"Мене привітали всі, Ющенко і Янукович по телефону, Тимошенко прислала листівку. Ще був хороший подарунок минулого року, коли моя дружина Аліна виконала для мене східний танець", - признався Леонід Черновецький.

"Я думаю, це був гідний подарунок, тому що в моєму віці це зможе зробити не кожен", - посміхнулася Аліна Айвазова.

Внуки подарували мерові власні вироби - гербарій, зібраний своїми руками, вулкан з глини і іграшковий скелет динозавра.


Внук Льоня Супруненко розповів, що він придумав зробити доісторичну тварину, тому що любить історію. "А наш дідусь дуже любить тварин. Ось кота Яшу він підібрав на вулиці і приручив", - пояснив внук.

Для поздоровлення підлеглих мер хоче виділити дві години сьогодні. Його зами збираються привітати шефа трояндами. А Ірена Кільчицка, зам і друг сім"ї Черновецьких, хотіла подарувати шефові ляльку - маленьку копію мера з вертольотом в одній руці і котом в іншій.

Проте лот на аукціоні перебив невідомий чоловік, купивши мера за 45 тисяч доларів. Тоді Ірена придбала ляльку Ющенка за 25 тисяч доларів.

За матеріалом Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подарувала Черновецькому листівку, а родичі - динозавра (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути