середа, 25 листопада 2009 10:57

У Черновецького буде космічний корабель

У Черновецького буде космічний корабель

Столичному градоначальнику виповнюється 58 років. Правда, влаштовувати пишні урочистості мер не збирається.

"Це в минулому році шеф на честь урочистості орендував закрите приміщення в торгово-розважальному центрі на Петрівці. Цього року буде все скромно - лише вузьке коло, - запевняють близькі Черновецького.

Втім, незважаючи на обіцяну камерність заходи, друзі і знайомі все одно ламають голову, чим би здивувати іменинника. Кажуть, серед презентів можуть бути золочені кубики для прийняття рішення, які дають відповідь, як бути їх власникові в тій чи іншій ситуації, а також подарунок з натяком - макет космічного корабля.

Підлеглі подумують і про дорогі офісні аксесуари, величезні букети квітів, а також про те, як би розвеселити мера, найнявши для розіграшу спеціальне агентство.

А деякі ведуть себе скромніше. "Не було часу щось вигадати, напевно, здоров"я меру побажаю, - розповів Анатолій Голубченко, перший заступник мера. - А подарунки у нас з Леонідом Михайловичем не прийнято дарувати один одному".

Ірена Кільчицька купить ляльку і гелікоптер

"Що буду дарувати, не скажу - це особисте, - не побажав відкрити карти Євген Червоненко, ще один перший заступник мера. - Таку людину важко чимось здивувати. З віком подарунки набувають більшу радість для того, хто дарує, ніж для того, хто отримує. Постараюся віддати шану людині, яка мене підтримала, коли дорогі соратники вдарили ножем у спину ".

А перший заступник мера Ірена Кільчицька розповіла, що купить ляльку у вигляді мера Черновецького з його котом Яшею і вертольотом, і подарує це своєму шефові.

Опоненти мера вирішили не паритися з привітаннями та подарунками. Принаймні, у Блоці Кличка. Як розповіла депутат Київради Наталія Новак, по-перше, це особисте свято, по-друге, можна вітати державного діяча за професіоналізм та корисні справи, і в цьому випадку подарунки не передбачені. Не "креативи" та ГО КВУ ". Одна з організаторів руху "Черновецькому-СТОП" Тетяна Білецька зізналася, що вони просто забули про настільки знаменну дату.

Оскільки Леонід Михайлович - особистість загальнодержавна, важлива думка і народних депутатів.

"Відпочинку від непосильної для нього роботи, - побажав Володимир Бондаренко, фракція БЮТ. - Молода команда Черновецького, яка заробляла на банківських операціях, стала управляти зеленим господарством, метрополітеном і іншими сферами. Знайшлося багато помічників, зокрема, Василь Хмельницький з Партії регіонів і ГАК Олександра Пабата. Чим раніше Леонід Михайлович піде на пенсію, тим краще. Коли він співає, танцює і не може сказати, де був два місяці, - це свідчення того, що здоров"я треба поправляти. У мене немає теплих почуттів до Черновецького, щоб щось дарувати ".

"У мене немає теплих почуттів до Черновецького, щоб щось дарувати"

"Побажаю міцного здоров"я, - продовжив тему Василь Горбаль, фракція Партії регіонів. - Леонід Михайлович багато чого досяг з урахуванням того, що в нього вже ростуть онуки. З цією, людської, точки зору він успішний дідусь. У той же час день народження - не привід для політичних оцінок. Що подарую - залежить від формату привітання. Якщо по телефону - відправлю йому гарну листівку, а при особистій зустрічі - якийсь символічний подарунок".

Сам же винуватець торжества про свій день народження відгукнувся так: "Головним моїм привітанням в житті була моя покійна мама. Ось уже три роки я сумую за нею і за її теплими словами. Вона дзвонила завжди з самого ранку, найперша вітала і зворушливо розповідала, як я народився.

А народився я о 4 ранку зростом у 52 сантиметри. Вагу, щоправда, свою вже зараз не пам"ятаю. І хоча цю історію моя мама розповідала впродовж більше 50 років, я завжди її слухав з величезним задоволенням. А що стосується подарунків , то для мене важливі емоційні подарунки, а не матеріальні. У мене ж є все. Тому в цей день я чекаю дзвінків від своїх дітей - мені важливі привітання від моєї дружини, мого хрещеника - голови Київради Олеся Довгого ".

За матеріалом Комсомольская правда в Украине

Зараз ви читаєте новину «У Черновецького буде космічний корабель ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути