Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2009 08:47

Черновецький звільняє 10 тисяч вчителів (Фото документу)

Київський міський голова Леонід Черновецький збирається звільнити 9782 працівника освіти у 2010 році. Оточення міського голови вважає, що саме завдяки таким заходам можна буде зекономити у бюджеті міста на наступний рік чималі гроші.

Про це заявив секретар постійної комісії Київради з питань освіти і науки Олексій Давиденко з посиланням на відповідний документ, повідомляє прес-служба БЮТ.

"У мене виникає логічне запитання, чому бюджет міста потрібно рятувати за рахунок економії на мізерних зарплатах вчителів, а не, наприклад, за рахунок скорочення кількості радників та заступників самого Черновецького? Я впевнений, що вони обходяться місту значно дорожче", - обурився Давиденко.

Він також повідомив, що дивлячись на цей документ, стає зрозуміло, що заступник міського голови з питань освіти Віталій Журавський, стверджуючи в інтерв"ю журналістам, що в Києві ніхто не збирається звільняти вчителів, "просто бреше".

Також, відповідно до наведених у документі цифр, запропоновано скоротити фінансування щоденного харчування дітей у дитсадках і школах.

"Оточення Черновецького порахувало, що сьогодні вартість харчування однієї дитини на день у школі столиці складає 3 гривні 10 копійок - менше, ніж вартість буханця хліба. Проте на цьому фантазія столичного мера не закінчується, і ці мізерні 3,10 він хоче зменшити до однієї гривні!" - сказав депутат.

За матеріалом Українська правда

Фото документа надане прес-службою БЮТ


Зараз ви читаєте новину «Черновецький звільняє 10 тисяч вчителів (Фото документу)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути