середа, 22 липня 2009 12:37

The Sun знайшла таємного сина Майкла Джексона (ФОТО)

Під час церемонії прощання з королем поп-музики 25-річний Омер Бхатті сидів поряд з братами і сестрами Майкла Джексона,тоді як знаменитості першої величини задовольнялись місцями в другому і третьому ряду. Так само, як і найближчі люди Джексону, він не знімав темних окулярів.

Непідроблене горе Омера, натяки, розсіяні по різноманітних інтерв"ю, дитячі фотографії хлопчика - все це породило чутки про те, що Бхатті є четвертою дитиною Джексона, його "таємним сином".

The Sun відзначає надзвичайну схожість Омера з молодшим з "офіційних" дітей Джексона, Принцом Майклом Другим на прізвисько Бланкіт: те ж темне волосся, форма брів, ті ж риси обличчя.

У 2004 році Майкл Джексон в розмові з приятелями раптом заявив, що "норвежець Омер" народився в 1984 році після того, як він провів всього лише одну ніч з його матір"ю.

Сім"я Бхатті, яка проживає в столиці Норвегії, Осло, не спростовують чуток про те, що Омер є сином Джексона. Після смерті Майкла, мати Омера, Пія, відзначила не без загадковості: "Він був королем поп-музики. Але для нас він означав значно більше".

Проте через місяць після смерті Джексона вона відмовилась давати жодні коментарі. Її чоловік, 40-річний пакистанець Різ підтвердив, що Омер дійсно знаходився серед найближчих родичів співака під час траурної церемонії.

Якийсь час Джексон був безпосереднім працедавцем для Пії та Різи: жінка виконувала обов"язки няні, її чоловік був водієм. За свідченням таблоїду, Омер протягом декількох років жив в знаменитому маєтку Neverland, де був прийнятий як член великої сім"ї Джексонів.

Вперше Майкл і Омер зустрілись в 1996 році. У тому ж році хлопчик став з"являтись поряд зі своїм кумиром на публіці.

Нещодавно виявлене любительське відео зобразило різдвяний вечір в будинку Джексона: Омер, як і інші діти, отримує подарунки від "тата".

У 2004 році, коли Джексон відчув себе погано, знаходячись в Аспені, Омер був поряд з ним, хоча і прагнув залишитись непоміченим пресою.

Сьогодні Омер має намір підтвердити свою спорідненість з королем поп-музики за допомогою ДНК-аналізу. Він прагне зробити собі ім"я в якості виконавця хіп-хопа і репу. Як і його батько, він відчуває пристрасть до наркотиків.

Нагадаємо, офіційно дітьми Джексона є 12-річний Принц Майкл-молодший, 11-річна Періс Майкл Кетрін і 7-річний Принц Майкл Другий. Діти Майкла Джексона з"явилися на світ в другому шлюбі співака - з колишньою нянею Деборою Роу. В даний час вона стверджує, що співак не був біологічним батьком своїх дітей, повідомляє NEWSru Israel.

Зараз ви читаєте новину «The Sun знайшла таємного сина Майкла Джексона (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути