вівторок, 21 липня 2009 17:20

Майкл Джексон помер від уколу в шию

Майкл Джексон помер від уколу в шию
Розтин тіла Майкла Джексона показав, що він помер від передозування наркотиків і болезаспокійливого діпрівана (інша назва цього препарату - пропофол).

Поліцейські підтвердили, що підтримають звинувачення на адресу вбивці поп-короля.

Зробити смертельний укол співакові міг той, хто діставав Джексону заборонені препарати і вводив їх йому, вважають слідчі. Поки всьому колу можливих підозрюваних інкримінується неумисне вбивство.

Сім"я Джексона попросила про допомогу Управління по боротьбі з наркотиками Лос-Анджелеса, щоб дізнатися, хто саме з лікарів Майкла діставав йому заборонені ліки.

Близький друг Майкла Тері Харві упустив в бесіді з журналістами, що, після того, як вбивця буде знайдений, сім"я Джексонів збирається пред"явити йому позов у розмірі 50 мільйонів доларів.

- Майкл впродовж багатьох років був по суті наркоманом, - засмучується містер Харві - Почалося все в 1984 після того, як він отримав опіки на зйомці реклами Пепсі. Він став приймати болезаспокійливі препарати, а потім підсів на них. За минулі роки, протягом яких Майкл вживав наркотики, він навчився сам вводити собі різні речовини внутрішньовенно. Але, погодьтесь, він же не міг сам ввести собі препарат в шию! Це просто неможливо!

- Навіть якщо це неумисне вбивство, все одно сталось вбивство, - говорить патологоанатом лікар Вечт, який проводив розтин тіла Джексона. - Це груба лікарська халатність. І винні повинні відповісти.

Сестра легендарного співака теж упевнена, що він помер насильницькою смертю. Про це, на її думку, свідчать результати повторного розтину.

Ла Тойя вважає, що у вбивстві Майкла брали участь декілька людей. Про це вона заявила в інтерв"ю британському таблоїду Mail on Sunday.

"Я упевнена, що Майкла убили, я відчувала це із самого початку. Це зробила не одна людина, це була змова", - заявила Ла Тойя журналістам.

"Майкл коштував значно більше мільярда доларів. А коли хто-небудь коштує так багато, навколо нього завжди з"являться люди, ласі до грошей", - сказала 53-річна сестра "короля поп-музики".

Вона відзначила, що Майкл Джексон був "дуже тихою, м"якою, люблячою людиною". І цим, на думку Ла Тойі, користувалися люди, які "не входили в коло його близьких", але які "прагнули туди потрапити", повідомляє Утро.ua.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон помер від уколу в шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути