Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2009 17:32

Останні дні Джексона стануть сюжетом фільму

Останні дні Джексона стануть сюжетом фільму

Повнометражною картиною, яка, судячи по піку інтересу до персони Майкла Джексона, приречена на приголомшливий успіх, займатиметься компанія Sony Pictures.

В основу фільму про поп-короля ляжуть відеоматеріали, зроблені незадовго до його смерті. Як відомо, Майкл готувався до грандіозного туру, старт якому повинні були дати лондонські концерти.

Метри медіаринку, які розуміють толк в касових зборах, не мають наміру скупитись. Поки відео про останні робочі дні поп-короля належить компанії AEG Entertainment. Але вже скоро воно перейде у власність Sony Pictures. Ціна питання - 50 мільйонів доларів. Не дивлячись на серйозну ціну, купити дорогоцінні за мірками історії останні записи репетицій поп-короля захотіли відразу декілька компаній. Але пріоритет заслужено залишився за Sony. Причина проста: підрозділ компанії Sony Music Entertainment володіє правами на більшість звукозаписів Джексона.

Репетиції шоу старанно знімав на камеру режисер Кенні Ортега, відомий широкому глядачеві як творець романтичної комедії "Класний мюзикл". Ймовірно, саме Кенні і доведе до пуття фільм про Джексона. До речі, в картину будуть включений три відеокліпи Джексона, зокрема і нова версія знаменитого "Тріллера", яку поп-король планував представити в Лондоні. Як повідомляє сайт Variety.com, пан Ортега вже приступив до монтажу матеріалів. Якщо терміни будуть дотримані, світ побачить повнометражний фільм в кінці 2009 року, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Останні дні Джексона стануть сюжетом фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути