четвер, 06 березня 2008 11:05

Терорист-смертник передумав виконувати завдання і здався поліції

Терорист-смертник передумав здійснювати вибух і добровільно здався поліції в південній афганській провінції Гельменд, повідомив журналістів шеф провінційної поліції бригадний генерал Мохаммад Хоссейн Андіваль.

З початку нинішнього року в провінції Гельменд було здійснено вже три теракти за участю смертників.

За словами поліцейського, днями йому зателефонував уродженець міста Герішк, який сказав, що передумав здійснювати терористичний акт. Андіваль відзначив, що відмова від виконання теракту є винятковим випадком.

Терористові було наказано висадити на собі пояс смертника, щоб убити самого Андіваля, але він не впорався з цим завданням. Потім він отримав наказ від керівників угруповання "Талібан" знищити ще одного державного функціонера, проте знову не зумів виконати завдання.

"Не впоравшись із поставленим завданням, потенційний терорист зателефонував мені й попросив прислати поліцейських, щоб забрати в нього декілька поясів смертника", - сказав Андіваль.

За словами шефа поліції, він послав правоохоронців, які допомогли терористові позбутися вибухонебезпечних предметів, повідомляє РИА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Терорист-смертник передумав виконувати завдання і здався поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути