неділя, 04 липня 2010 13:22

Тернопіль чекає на ринг від Кличка

Тернопіль чекає на ринг від Кличка
В Тернопільському палаці спорту планують до жовтня встановити боксерський ринг, подарований фондом Віталія Кличка. Місто виграло попередній відбір конкурсу, організованого фондом, повідомив міський голова Тернополя Роман Заставний.

"З братами Кличко я останнім часом не спілкувався, але ми вели перемовини з виконавчим директором фонду, а вчора приїжджав спеціальний інспектор цієї організації, який підтвердив, що ми маємо всі шанси виграти основний конкурс," — каже міський голова.

За словами мера, тернопільська влада засвідчила свою готовність прийняти ринг і в подальшому активно його використовувати. В палаці спорту, під який зараз переробляють колишній розважальний центр "Червона рута", вже відремонтували душові та санвузли, перекривають дах, та ремонтують фойє, де саме і має бути встановлений ринг. В наступному році сюди планують переселити школу греко-римської боротьби.

Остаточний відбір міста, якому подарують боксерський ринг фонд Кличка проведе найближчими днями. Переможцю, окрім саме рингу, виділять 350 тисяч гривень на ремонт приміщення де він буде встановлений.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тернопіль чекає на ринг від Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути