четвер, 02 грудня 2010 11:26

Таджикські бойовики розстріляли співробітників силових структур

Таджикські бойовики розстріляли співробітників силових структур

У Хатлонській області Таджикистану (у південній частині країни) сталася перестрілка, під час якої було вбито трьох співробітників силових структур. Про це повідомляє ІА "Азія-Плюс".

Агентство Central Asian News уточнює, що силовиків застрелили на території Балджуванского району, приблизно в 90 кілометрах на південний схід від Душанбе.

Відомо, що загинули співробітник місцевого ОВС, представник відділення Держкомітету національної безпеки (ДКНБ), а також його водій. Про особи злочинців інформації поки немає. Чи постраждав хтось із них у перестрілці, також невідомо.

За однією з версій, перестрілка може бути пов'язана з операцією з пошуку в'язнів, які втекли зі слідчого ізолятора ДКНБ. Втеча була здійснена в кінці серпня. Всього з СІЗО тоді втекли 25 людей. Більшість з них були раніше засуджені у справі про торішні події в Тавільдарінскому районі. Тоді між силовиками і бойовиками - колишніми учасниками громадянської війни - відбулися збройні сутички.

Згодом правоохоронним органам вдалося затримати сімох втікачів, ще троє були вбиті.

Зараз ви читаєте новину «Таджикські бойовики розстріляли співробітників силових структур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути