четвер, 07 жовтня 2010 12:31

Убитий в Дагестані бойовик виявився футболістом

Убитий в Дагестані бойовик виявився футболістом
Бойовик, убитий в ході спецоперації в Махачкалі вранці 2 жовтня і офіційно впізнаний як житель міста Каспійськ Раміхан Зіядов, 1984 року народження, виявився гравцем основного складу футбольного клубу другої ліги "Дагдизель" (Каспійськ), повідомляє ІА Regnum.

Головний тренер цього клубу Магомедрасул Ахмедов підтвердив цю інформацію, заявивши журналістам, що Зіядов безперервно грав за основний склад "Дагдизеля" з 2004 по 2010 рік.

"Нічим особливим він не відрізнявся. Запам'ятався своєю щирістю і слухняністю. За весь час, що ми з ним працювали, не почув від нього жодного заперечення проти волі тренера", - розповів про Зіядова тренер.

За інформацією МВС Дагестану, Зіядов був блокований 2 жовтня близько 07:30 за київським часом у Махачкалі в будинку № 57 "в" по проспекту Гамідова. На пропозицію здатися він відкрив вогонь по співробітниках правоохоронних органів і був убитий вогнем у відповідь.

Дагестанські спортсмени не вперше гинуть в ході спецоперацій, спрямованих проти учасників банд підпілля. Так, за даними правоохоронних органів, ввечері 28 серпня в Хасавюртовському районі біля села Куруш по співробітниках правоохоронних органів був відкритий вогонь з автомашини "ВАЗ-21703" "Пріора", яку вони спробували зупинити для перевірки документів.

У ході перестрілки три людини, які знаходилися в цій машині, були вбиті. Одним з них виявився Наріман Сатієв, 1991 року народження, чемпіон світу та Європи з тайського боксу серед юніорів. За повідомленням МВС Дагестану, Сатієв мав кличку "Анжі", очолював банду, що діяла на території Хасавюртовського району, і перебував у федеральному розшуку за кількома статтями КК РФ, включаючи статтю 105 (вбивство).
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Убитий в Дагестані бойовик виявився футболістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути