середа, 31 березня 2010 10:08

Сьюзан Бойл купила будинок на сонячних батареях (ФОТО)
5

Новий будинок з"явився у зірки телеконкурсу "Британія шукає таланти" Сьюзан Бойл. Колишня шотландська домогосподарка придбала в своєму рідному місті Блекберні 5-кімнатний будинок вартістю 300 тисяч фунтів стерлінгів.

Будинок площею 1,7 тисяч квадратних футів (майже 158 квадратних метрів) має три ванни, гараж на два машиномісця і сонячні батареї.

Місцеві жителі підтвердили, що Бойл вже практично переїхала в своє нове житло.

Цей маєток далеко пішов від її скромного будинку за 80 тисяч фунтів, який все ще облягають армії фанатів Бойл.

У старому будинку співачка, яка стала популярною за дуже короткий період часу, зіткнулася з великими проблемами з безпекою. Наприклад, на Різдво Бойл виявила двох невідомих, які роздивлялися її в кухонне вікно, а в січні вона, повернувшись додому з поїздки, зіткнулась з непроханим гостем - підлітком, який вибіг з вхідних дверей.

Зазначимо, участь в 2009 році в телеконкурсі стала початком великої музичної кар"єри шотландської домогосподарки Бойл. Об"їхавши весь світ і прийнявши участь в незліченних проектах і шоу, вона випустила дебютний сольний альбом I Dreamed а Dream, який за минулий рік приніс їй близько 5 мільйонів фунтів стерлінгів. Пластинка була видана компанією Sony Music і отримала назву на честь однойменної пісні з мюзиклу "Знедолені", з якою Бойл прославилася на конкурсі.

The Daily Mail, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Сьюзан Бойл купила будинок на сонячних батареях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути