пʼятниця, 25 грудня 2009 13:13

Сьюзен Бойл не залишила шансів Аліші Кіз

 

Непоказна шотландка з божественним голосом Сьюзен Бойл залишається в зеніті своєї слави. Її дебютний альбом "I Dreamed а Dream" четвертий тиждень лідирує в американському поп-чарті, не залишивши шансів новому диску Аліши Кіз "The Element of Freedom".

За даними компанії Nieslsen Soundscan, за минулий тиждень в Америці було куплено 661 тисяча копій диску Сьюзен Бойл, тоді як загальний об"єм продажів зашкалює за 2 млн 465 тисяч копій.

Таким чином, у 48-річної співачки, яка прославилася після шоу "Британія шукає таланти", є всі шанси стати музикантом, який найбільше продавався минулого року. Поки вона поступається тільки юній кантрі-виконавиці Тейлор Свіфт з її альбомом "Fearless" - продано 2 млн 933 тисяч копій. До кінця 2009 року залишився ще тиждень, так що все можливо.

У свою чергу, "The Element of Freedom" Аліши Кіз дебютував з другого місця. За минулий тиждень було куплено 417 тисяч копій її платівки. Варто відзначити, що до цього всі її 4 альбоми - 3 студійні записи і 1 реліз "Unplugged" - займали перші рядки в чартах. Проте, за прогнозами Billboard, Кіз може вирватися в лідери в наступному місяці, коли утихне істерія з "зіркою з народу" Бойл.

Після 5 тижнів в чарті на третє місце опустилася тематична збірка Андреа Бочеллі "My Christmas" - це третій за популярністю альбом музиканта після "Romanza"(1997) і "Sogno"(1999). Наступні позиції зайняли вищезазначений "Fearless" Тейлор Свіфт, а також "Play On" іншої кантрі-співачки Кері Андервуд і The Fame ексцентричної поп-зірки Леді Гаги, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Сьюзен Бойл не залишила шансів Аліші Кіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути