Ексклюзиви
четвер, 13 червня 2019 21:25

Світові експерти представили бачення майбутнього України

Світові експерти представили бачення майбутнього України
Президент Фонду гуманітарного розвитку України Наталія Заболотна: Виклики потребують роботи із нашими цінностями Фото: Ukrainian ID

Лідери думок України та світу вдруге зібралися у Каневі на Міжнародному економіко-гуманітарного форумі Ukrainian ID. Темою Форуму стала "Революція цінностей".

"В часи змін, які сьогодні переживає наша цивілізація, лише цінності є фундаментом соціального та економічного прогресу. Майбутнє ставить перед українцями та усім людством грандіозні виклики, які раніше ми й не могли собі уявити. Зміна клімату стала фактором, що впливає на економіку всієї планети, на фізичне існування кожного з нас і наших дітей. Нерівність громадян у доступі до ресурсів ставить під загрозу перспективи цілих націй. Дотримання принципів гуманітарної безпеки вже не є філософією — воно є питанням життя та смерті. Ми зможемо відповісти на ці виклики, якщо керуватимемося не бажанням підвищувати свої прибутки або збільшувати свій політичний вплив. Ці виклики потребують роботи із нашими цінностями", - зазначила президент Фонду гуманітарного розвитку України Наталія Заболотна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не платити комунальні, розповів німецький експерт

Форум відкрив перший Президент України Леонід Кравчук. Серед учасників Ukrainian ID цього року президент Watch Energy Group Ханс-Йозеф Фелл, американський дипломат Джон Хербст, посол Бельгії в Україні Алекс Ленартс.

Учасники Ukrainian ID створювали стратегії термінових дій у галузях економіки, екології, інфраструктури, енергетики, освіти, технологій, культури, а також в питаннях гендерної рівності, розвитку освіти, культури та туризму. За результатами роботи буде видана Конституції цінностей.

Активістка Катерина Гандзюк стала лауреатом премії Ukrainian ID Awards за незламне прагнення до справедливості та громадянську гідність посмертно.

Зараз ви читаєте новину «Світові експерти представили бачення майбутнього України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути