Ексклюзиви
понеділок, 09 серпня 2021 16:53

"Сума для родини захмарна" - мати просить допомоги на погашення боргу за лікування дитини

Автор: Фото надане Юлією Волковою
  3-річна Олександра Волкова з Фастова на Київщині має біліарну атрезію, стан після пересадки печінки. За лікування післяопераційного ускладнення потрібно погасити борг польській клініці у сумі 130 тис.злотих.
3-річна Олександра Волкова з Фастова на Київщині має біліарну атрезію, стан після пересадки печінки. За лікування післяопераційного ускладнення потрібно погасити борг польській клініці у сумі 130 тис.злотих.

3-річна Олександра Волкова з Фастова на Київщині має біліарну атрезію, стан після пересадки печінки. За лікування післяопераційного ускладнення потрібно сплатити борг польській клініці. Сума становить приблизно 130 тис. злотих.

"Біліарну атрезію в доньки виявили після народження. Через кілька тижнів її прооперували, створили штучні жовчні протоки. Але згодом лікарі сказали, що потрібна пересадка органу. Її провели в Польщі. Моя печінка підійшла ідеально, - розповіла Gazeta.ua мати Юлія Волкова.

Операція коштувала 300 тис. злотих. Гроші збирали з допомогою небайдужих людей з усього світу.

"До того, 2019 року в доньки почалася кровотеча через портальну гіпертензію. Було склерозування вен стравоходу в Італії, коштувало майже 50 тисяч євро. Але процедура не допомогла. В Італію їхати знову не було грошей. Тому звернулися до польської клініки. Через кровотечу госпіталізували значно раніше, ніж планували. У лютому провели трансплантацію. Ускладненням стала рідина в животі й легенях. Знову тривалі місяці в лікарні. Перебування у відділені коронавірусу й гастроентерології коштувало нам 146 463 злотих. Це окрім тієї суми, сплаченої за повний пакет операції ще влітку. Ми поки що зібрали майже 10 тисяч злотих. Зараз ми вдома. Донька їсть, гуляє, бігає, радіє життю. Раз на місяць здаємо аналізи. У жовтні маємо їхати на контроль. Борг дозволили виплатити до наступної весни. Але сума для родини захмарна. Тому просимо допомоги в усіх небайдужих", - говорить Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є надія, що зможе стояти" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168742238986404 (Волкова Юлія Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «"Сума для родини захмарна" - мати просить допомоги на погашення боргу за лікування дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1262
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути