Ексклюзиви
субота, 31 липня 2021 11:11

"Є надія, що зможе стояти" - мати благає про допомогу на реабілітацію донечки

Автор: Фото надане Тетяною Маслій
  6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На реабілітацію та обстеження потрібно близько 70 тис. грн.
6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На реабілітацію та обстеження потрібно близько 70 тис. грн.

6-річній Вікторії Четвертак із Запоріжжя лікують епілептичну енцефалопатію, синдром Веста, тяжку форму епілепсії. На черговий курс реабілітації та обстеження потрібно близько 70 тис. грн.

"Віка народилася недоношеною. Пологи були складними. Дитина була синя. Лікарі називали донечку "безнадійною", - розповіла Gazeta.ua мати Тетяна Маслій. - Але їздимо на реабілітації, дома зі спеціалістами щодня робимо масажі, лікувальну фізкультуру. Дитина, котрій не давали шансів, має великі успіхи. Впевненіше тримає спину, голову, перевертається, слідкує очима, більше працюють руки. Стала контактна до людей. Самостійно сидить. Є надія, що зможе стояти. Я вірю, що донечка зможе більше, але без грошей в нашій країні ніяк. Безкоштовну реабілітацію дитина не отримувала ні разу. Так само і ліки, котрі не зареєстровані в нашій країні і не продаються. І ми не одні такі. Донечці потрібно 4-5 курсів реабілітації в столичному центрі "Бобат". Маємо там бути 15 серпня. Вартість курсу становить понад 52 тисячі гривень, плюс 15 тисяч гривень треба на обстеження. Родичів у нас немає. Тому благаю не байдужих людей, хто скільки може, допомогти нам поїхати на реабілітацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Паралізувало нижню частину тіла" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4731 2196 1454 2086 або Монобанку: 5375 4141 1224 5211 (Маслій Тетяна Степанівна).

Зараз ви читаєте новину «"Є надія, що зможе стояти" - мати благає про допомогу на реабілітацію донечки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути