Ексклюзиви
вівторок, 27 липня 2021 11:23

"Паралізувало нижню частину тіла" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки

Автор: Фото надане Наталею Храпійчук
  У 8-річної Олі Храпійчук із селища Сахкамінь Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині після операції стався центральний нижній парапарез. Вартість реабілітації становить близько 100 тис.грн.
У 8-річної Олі Храпійчук із селища Сахкамінь Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині після операції стався центральний нижній парапарез. Вартість реабілітації становить близько 100 тис.грн.

8-річна Оля Храпійчук із селища Сахкамінь Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині потребує післяопераційної реабілітації. Два роки тому в неї виявили гнійний туберкульоз кісток грудного відділу. Ускладненням став центральний нижній парапарез. На курс реабілітації потрібно майже 100 тис. грн.

"Усе почалося з болю у спині. У доньки змінилася осанка, вона стала нагинатися вперед. Виявили перелом двох грудних хребців. Провели вісім місяців в "Охматдиті. Чергове обстеження показало, що в Олі уражені вже п'ять хребців. Відбулася деформація кісток, які почали здавлювати легені й кишечник. Донька перенесла три операції, - розповіла мати Наталія Храпійчук Gazeta.ua. - Олі поставили імплант, який ростиме разом із нею. Його вартість майже 160 тисяч гривень. Оплатила добра людина, яка захотіла залишитися невідомою. У березні Олю прооперували. Але після операції сталося ускладнення. Паралізувало нижню частину тіла. Тому потрібна реабілітація. "Охматдит" рекомендував санаторій "Модричі". Ми тут завдяки волонтеру Тарасу Корнієнку і небайдужим людям. Лікарі кажуть, що розриву спинного мозку немає. Лише ушкодження чи контузія. Дають позитивні прогнози. Маємо надію, що донька стане на ноги. Але ніхто не знає, скільки сеансів відновлення знадобиться. Тому потрібно збирати кошти на наступний курс. Його вартість приблизно 100 тисяч гривень. Ми вдячні всім, хто допомагає. Віримо, що небайдужі люди нас не залишать і надалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Доки Китай закритий, не можемо втрачати час" - мати просить допомоги на реабілітацію дочки

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7573 6039 8376 (тітка Олі - Дейчук Неля Миколаївна).

Зараз ви читаєте новину «"Паралізувало нижню частину тіла" - мати благає про допомогу на реабілітацію доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути