неділя, 26 березня 2017 20:47

Суддя через 2,5 року виніс рішення на користь потерпілого

"У справі 68-річного Олександра Кучерявенка, який три роки прожив на вулиці через рішення судді Солом'янського райсуду Києва Бобровника можна святкувати перемогу, - пише на своїй сторінці у Facebook юрист Роман Маселко.

  Суддя Солом'янського райсуду Києва Олександр Бобровник виносить рішення у справі Олександра Кучерявенка
Суддя Солом'янського райсуду Києва Олександр Бобровник виносить рішення у справі Олександра Кучерявенка

Бобровник через 2,5 роки нарешті прозрів та закрив провадження за позовом шахраїв до Кучерявенка. Це означає, що аферисти вже не мають жодних прав на квартиру чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Олександра Кучерявенка відібрали двокімнатну квартиру

Але якщо Бобровник та аферисти думають, що на цьому все закінчується, то вони помиляються. Бобровник має понести відповідальність. І тепер ми переключаємось на нього.

 
 

За підсумками 2015 року суддя Солом'янського райсуду столиці Олександр Бобровник отримав антипремію "Будяк року" від Української Гельсінської спілки з прав людини. Його визнали "найзухвалішим суддею-правопорушником", який приймав неправосудні рішення, що спричинили тяжкі наслідки. Приміром, закрив кримінальне провадження щодо Юрія Іванющенка (колишній нардеп-"регіонал", відомий у кримінальних колах як Юра Єнакіївський. Був наближений до Віктора Януковича); відмовив у доступі до документів, які свідчать про корупцію в Міністерстві екології часів міністра Миколи Злочевського. Лише за одним епізодом фіктивних космічних зйомок держбюджет втратив 51 млн грн.

Крім того, Бобровник виносить неправосудні ухвали на користь НАБУ. Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст-розслідувач Володимир Бойко.

"Бобровник – це кишеньковий суддя директора НАБУ Ситника. Кишеньковий – у буквальному розумінні, оскільки детективи НАБУ в присутності сторонніх людей викликають у нецензурних висловах Бобровника до себе за отриманням вказівок. Бобровник ревно обслуговує всі забаганки НАБУ, а за це йому дозволяється заробляти на інших справах", - стверджує Бойко. ЗМІ також пов'язували лояльність судді Бобровника до НАБУ з наявністю кримінального провадження щодо нього, відкритого НАБУ.

Зараз ви читаєте новину «Суддя через 2,5 року виніс рішення на користь потерпілого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути