Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 13:02

Суд заборонив жителям комунальної квартири митися більше 20 хвилин

Незвичайну ухвалу виніс суд міста Кемерово, встановивши для мешканців однієї з квартир обмежений час миття у ванній - 20 хвилин.

Як повідомили в прес-службі управління Федеральної служби судових приставів Росії, мешканці квартири з підселенням - мати з 17-річним сином і пенсіонерка, що не має з ними родинних зв"язків, - не змогли домовитися про правила співмешкання.

В результаті пенсіонерка подала позов до суду, вимагаючи, аби сім"я, що живе з нею, припинила надовго займати ванну кімнату. Суд, розібравши всі обставини справи, встановив почергове користування ванною позивальницею і відповідачами, а також зобов"язав відповідачів не порушувати спокій позивальниці в денний і нічний час.

Тепер судові пристави Заводського району обласного центру, до яких надійшло незвичайне рішення суду для виконання, повинні перевіряти, щоб мешканці квартири не перевищували встановлений судом ліміт миття.

Проте оскільки на практиці це перевірити досить важко, якщо постійно не знаходитися в даній квартирі, пристави звернулися за роз"ясненням порядку виконання судового рішення до того самого суду, який розглянув позов пенсіонерки. Поки що відповідь із суду до приставів не надійшла, повідомляє РІА "Новини".
Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив жителям комунальної квартири митися більше 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути