Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 12:53

Суд заборонив Брітні Спірс відвідувати своїх дітей (ФОТО)

Суд відмовив скандально відомій співачці Брітні Спірс у праві відвідувати своїх дітей. Сама зірка під"їхала до будівлі суду, проте незабаром поїхала, так і не зайшовши всередину. За словами судді Скотта Гордона, Спірс буде заборонено бачитися з Шоном Престоном і Джейденом Джеймсом, як мінімум, до наступного судового засідання, яке має відбутися 19 лютого.

Попередня ухвала Гордона, що позбавила Брітні права бачитися з дітьми, набула чинності на початку січня після драматичного інциденту в будинку співачки. Зірка влаштувала скандал, відмовившися віддавати дітей представникам колишнього чоловіка Кевіна Федерлайна, після чого в будинок була викликана поліція і швидка. 26-річну Брітні відвезли в психіатричне відділення лікарні, де вона провела два дні.

Спірс запізнилася на слухання в понеділок на кілька годин, а коли вийшла зі своєї машини, її відразу ж обступили фотографи. Замість того, щоб зайти в будівлю суду, Брітні швидко сіла назад у автомобіль і поїхала з криками: "Відійдіть, я боюся вас. Припиніть це. Припиніть. Я хочу назад в машину. Дайте мені сісти в машину, будь ласка".

У понеділок суд вислухав свідчення поліцейських, пожежних і співробітників "швидкої допомоги", які були присутні під час останнього інциденту за участю співачки. Крім того, на суді виступила фахівець з сімейних відносин Ліза Хакер, послугами якої користується Брітні Спірс, і охоронець Кевіна Федерлайна, присутній у будинку співачки під час скандалу 3 січня.

Відзначимо, Брітні Спірс постійно пропускає судові засідання і спізнюється на них. 12 грудня вона не з"явилася на слуханнях, пославшися на погане самопочуття. 3 січня співачка запізнилася на дві години, повідомляє The New York Times.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив Брітні Спірс відвідувати своїх дітей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути