середа, 08 серпня 2007 17:59

Суд наклав арешт на всі акції "Русснефти"

Лефортовський районний суд Москви 31 липня заарештував 100% акцій "Русснефти".

6 серпня Тверськой суд Москви відмовився накласти арешт на цінні папери "Русснефти", що належать бізнесменові Михайлу Гуцерієву, звинуваченому в травні в незаконному підприємництві. Причини відмови тоді названі не були.

У кінці липня Рада директорів "Русснефти" затвердила заяву Михайла Гуцерієва про добровільне складання повноважень голови компанії, призначивши виконуючим обов"язки президента старшого віце-президента "Русснефти" Олега Гордєєва.

Гуцерієв в своєму обігу, розміщеному раніше на офіційному веб-сайті компанії, повідомив, що вважає проблеми, що виникли у нього і у його компанії, "безпрецедентним цькуванням".

У січні 2007 року Слідчий комітет провів попереднє слідство у справі, збудженому за фактом ухилення від сплати податків в особливо крупному розмірі з боку "Русснефти". В кінці липня московський арбітраж підтвердив законність рішення податкової служби про донарахування "Русснефти" 3,7 мільярда рублів податків за 2003 і 2004 рік.

"Русснефть" входить у десятку найбільших нафтових компаній Росії. Михайло Гуцерієв в кінці липня заявив, що покидає "Русснефть" і виходить зі всіх своїх бізнес-проєктов, за винятком добродійних, передає Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Суд наклав арешт на всі акції "Русснефти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути