вівторок, 18 травня 2010 16:44

Суд над Дем'янюком припинили - він потрапив у лікарню

Суд над Дем'янюком припинили - він потрапив у лікарню

У Мюнхені призупинили судові слухання у справі Джона (Івана) Дем'янюка, обвинуваченого в нацистських злочинах. 90-річний підсудний був доставлений у вівторок в кардіологічну клініку у зв'язку з болями в області серця.

Дем'янюк відчув нездужання ще по дорозі до суду. Лікар, який оглядав його на місці, прийняв рішення, що його необхідно доставити в кардіологічну клініку. У зв'язку з цим виникають припущення, що підсудний не зможе більше брати участь у слуханнях за станом здоров'я.

На даний момент лікарі з'ясовують, пережив чи Дем'янюк інфаркт або болі були пов'язані з порушеннями кровопостачання серцевого області. Обстеження, призначені лікарями, є свого роду запобіжним заходом і не більше того, пише Oberbayerisches Volksblatt.

За словами лікаря Альбрехта Штайна, який стежить за здоров'ям Дем'янюка протягом судового процесу, якщо обстеження не виявить нічого серйозного, то слухання можуть продовжитися вже в середу.

Поки суд переніс на більш пізній термін заслуховування показань американського експерта, який повинен був привести докази справжності представлених суду документів, що свідчать про вино Дем'янюка. 90-річного українця за походженням звинувачують в співучасті у вбивствах 27 900 євреїв у нацистському таборі смерті Собібор у Польщі в 1943 році.

Сам підсудний заявляє, що став жертвою нацистів. За його словами, він був в'язнем табору, де його нібито використовували для рабської праці.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Суд над Дем'янюком припинили - він потрапив у лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути