Ексклюзиви
середа, 23 грудня 2009 13:01

Стівен Тайлер лікується від залежності

Стівен Тайлер лікується від залежності

Лідер американської групи "Aerosmith" Стівен Тайлер поміщений в реабілітаційну клініку.

У музиканта розвинулася залежність від знеболюючих ліків, які він був вимушений вживати через травми, отримані під час концертної діяльності.

"Завдяки моїй сім"ї та команді професійних лікарів я спробую позбавитися від болю і дуже хочу потім повернутися на сцену і в звукозаписну студію до своїх колег по групі", - заявив лідер "Aerosmith" в інтерв"ю People.

Нагадаємо, що в серпні 2009 року Стівен Тайлер потрапив до лікарні після падіння зі сцени під час концерту. Тайлер виконував пісню "Love In an Elevator", як раптом перестав працювати звук. Щоб зайняти публіку під час вимушеної технічної паузи, Стів вирішив танцювати. Перестаравшись з акробатичними елементами в танці на сцені, яка була слизькою після дощу, 61-річний співак оступився і впав.

За даними працівників сцени, вокаліст знаходився в стані алкогольного сп"яніння.

Зараз співак зізнається в любові до свого колективу і говорить, що мріє після лікування вийти знову на сцену у складі групи. А ще місяць тому він несподівано для всіх залишив колектив. Тоді Стівен не став ускладнювати себе публічними заявами, а просто зник з поля зору учасників "Aerosmith".

4 листопада в одному з інтерв"ю Стівен Тайлер заявив, що справи гурту його відтепер не цікавлять. Він сказав, що збирається зосередитися на сольній кар"єрі. Незабаром з"явились одкровення й інших учасників Aerosmith: гітарист Бред Уітфорд відзначив, що команда давно вже перестала бути єдиним цілим, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Тайлер лікується від залежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути