понеділок, 31 серпня 2009 10:05

Співмешканка Пукача вирішила продати будинок, в якому переховувався генерал

Співмешканка Пукача вирішила продати будинок, в якому переховувався генерал
Будинок у селі Молочки Житомирської області, де переховувався звинувачений у вбивстві Георгія Ґонґадзе Олексій Пукач, вирішили продати.

"Співмешканка генерала виїхала з місць, де вони жили з весни 2008 року. А на будинок нібито вже є покупець зі столиці - дехто хоче придбати житло в 200 км від Києва за 50 тисяч гривень. Корову, бичка, іншу живність Лідія віддала братові із сусіднього села, будинок замкнула і відбула у невідомому напрямку", - розповів голова сільради Петро Кривицький.

"Кажуть, Лідія Григорівна в гостях, але де саме, не знаємо. Перед тим виписала сина, мовляв, поїхав до Луганська до нареченої. Трактор їхній кудись зник. І урожай тепер прибирати ніби нікому", - додав він.

У селі розповідали, що хату Пукача було куплено навесні минулого року за 15 тисяч гривень. Як зазначає газета, мешканці сумніваються, що на будинок дійсно є покупець. Проте один зі столичних ріелторів повідомив, що 50 тисяч гривень - ціна цілком прийнятна, навіть занижена.

Голова сільради заявив, що після затримання Пукача мешканці висували ідею прокласти в Молочки туристичний маршрут і показувати мандрівникам будинок, що став тихою гаванню втікача генерала, підсобне господарство та город, де він працював, а також озеро, де ловив рибу.

Нагадаємо, в серпні генпрокурор Олександр Медведько повідомив, що обвинувачений у справі про вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе екс-начальник Головного управління карного розшуку Департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач активно співпрацює зі слідством і всі його свідчення зараз перевіряються, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Співмешканка Пукача вирішила продати будинок, в якому переховувався генерал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути