субота, 22 березня 2008 13:34

Створено комп"ютер, що дозволить забути про Photoshop (ФОТО)

Новий концепт, призначений для професійних художників, дозволить забути про Photoshop; за допомогою цього мобільного пристрою малювати можна безпосередньо пальцями, а передача даних на комп"ютер здійснюється елементарно. Звучить багатообіцяюче.

Концепт пристрою отримав назву Palette-DigitalArtist. Малювання мишею на простому комп"ютером моніторі не може забезпечити художникові ефекту роботи над справжнім шедевром - для цього необхідний справжній фізичний контакт, який забезпечується за допомогою сенсорного дисплея. Інтерфейс дозволяє проводити вибір відповідного пера і кольору.

Крім того, пристрій оснащений приводом для лазерних дисків, інтерфейсом USB і модулем Wi-Fi. Цей портативний комп"ютер можна також узяти з собою на природу, дана можливість забезпечується наявністю акумуляторної батареї. Даний пристрій, поза сумнівом, має всі шанси стати незамінним супутником художника, що живе в століття цифрових технологій, повідомляє mobiledevice.

Зараз ви читаєте новину «Створено комп"ютер, що дозволить забути про Photoshop (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути