четвер, 31 січня 2008 09:50

Співробітники Киргизького Державного Телеканалу оголосили безстрокову голодовку

Понад двадцять п"ять співробітників Киргизького Державного Телеканалу (НТРК) оголосили безстрокову голодовку з вимогою відставки керівника каналу, екс-депутата і опозиціонера Меліса Єшимканова, повідомляє "Фергана.ру".

Голодувальники звинувачують Єшимканова, в "реанімації "акаєвських" кадрів на каналі, і в правовому та фінансовому беззаконні". Також співробітники НРТК вимагають від наглядових органів проведення перевірки фінансової і юридичної діяльності телеканалу за останні три місяці. За словами ініціатора голодовки Азіми Расулової, для приєднання до акції протесту в Бішкек вже їдуть представники регіональних відділень телеканалу.

Нинішній керівник НТРК – відомий у країні журналіст з 25-річним стажем роботи і творець популярної газети "Агім". Останніми роками Єшимканов брав активну участь у організації і проведенні масових і безстрокових мітингів прихильників опозиції.

Будучи опозиціонером, Єшимканов звинувачував керівництво країни в тому, що воно використовує телеканал як зброю проти своїх політичних опонентів, видаючи в ефір однобоку інформацію, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Співробітники Киргизького Державного Телеканалу оголосили безстрокову голодовку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути