четвер, 14 листопада 2019 15:29

Софійці Алгаш на пересадку кісткового мозку потрібно 220 тисяч доларів

Софійці Алгаш на пересадку кісткового мозку потрібно 220 тисяч доларів
Софійці Алгаш на пересадку кісткового мозку потрібно 220 тисяч доларів

6-річній Софійці Алгаш з міста Ямпіль на Вінничині потрібна термінова пересадка кісткового мозку. У дівчинки вроджена мутація генів. Операція у клініці Ізраїлю коштує $220 тис.

"Донечка народилася з синім відтінком шкіри. Лікарі звинуватили, що винна я, бо погано тужилася. Але згодом виявили, що в Софійки низький рівень тромбоцитів. Поставили діагноз амегакариоцитарна тромбоцитопенія. Після відповідного лікування все нормалізувалося. Але за два місяці ми тричі потрапляли в обласну дитячу лікарню. Тромбоцити піднімали, а вони згодом падали. Лікарі наголосили: "Потрібно піднімати імунітет, або у п'ять років вирізати селезінку", - розповіла Gazeta.ua мати Оксана Алгаш.

Сім'я звернулась в "Охматдит". Там дитину пролікували, аналізи прийшли в норму.

"Дома ми приймали вітаміни і противірусні. Донечка росла активною та енергійною. Так тривало чотири роки. Одного дня Софійці різко погіршало. Потрапили у реанімація, лікарі припускали різні хвороби. Всі ці роки ми не знали точного діагнозу. Тоді ми відправили в Америку аналіз слини Софійки. Там встановили, що в неї мутація генів крові - потрібна трансплантація кісткового мозку від нерідного донора. Нас погодилася прийняти ізраїльська клініка. Вартість трансплантації становить 220 тисяч доларів. Для нашої сім'ї це непідйомна сума. Ми просимо небайдужих людей допомогти врятувати нашу донечку", - додає Оксана Алгаш.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4991 3617 5773 Алгаш Оксана Вікторівна ( ще одна карта Приватбанку: 5168 7573 3863 4704 )

Зараз ви читаєте новину «Софійці Алгаш на пересадку кісткового мозку потрібно 220 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути