понеділок, 08 березня 2010 15:46

Собака з"їв антикварні сережки - подарунок нареченій принца Вільяма

Собака з"їв антикварні сережки - подарунок нареченій принца Вільяма

Подарунок британського принца Вільяма його подрузі Кейт Мідлтон проковтнула собака дівчини - кокер-спанієль на прізвисько Отто, пише 7 березня The Daily Mail.

Собака стягнула антикварні сережки з перлами з приліжкового столика і зжувала їх через кілька днів після того, як Мідлтон отримала їх у подарунок.

Як розповіла подруга Мідлтон, нареченій принца Вільяма дуже сподобалися сережки, що були здобуті з великими труднощами. Виявивши пропажу, вона відразу ж запідозрила собаку і розповіла про це Вільяму, однак той не розсердився і, розсміявшись, відповів, що рано чи пізно сережки повинні вийти назовні.

Наступні кілька днів Мідлтон вигулювала пса двічі на день, і коли сережки нарешті з"явилися, з"ясувалося, що вони не підлягають відновленню. Дізнавшись про це, принц Вільям пообіцяв дівчині купити їй нові і порадів за собаку, яка в результаті всього пережитого не постраждала.

Як розповіла співрозмовниця, Отто і раніше обходився агресивно з різними предметами. Наприклад, одного разу він зжував черевики батька Мідлтон, а іншого разу відгриз кут журнального столика.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Собака з"їв антикварні сережки - подарунок нареченій принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути