четвер, 11 лютого 2010 11:00

Собака, якого врятували у водах Балтики, повернувся в море

Собака, якого врятували у водах Балтики, повернувся в море

Польський пес Балтик, якого в січні цього року моряки виловили у Балтійському морі, знову опинився в цих водах. Цього разу - в повній безпеці, на борту корабля, який його врятував.

Одягнений у яскраво оранжевий жилет, Балтик, разом з його новим власником Адамом Бучинським - моряком, який його врятував - розпочав вчора триденного плавання. Завдання експедиції - збирання зразків риби і морських рослин для акваріуму в польському місті Гдиня.

За словами Бучинського, під час підготовки до виходу в море, пес, схоже, перебував у стресовому стані. На місцевому телебаченні показали відео, в якому пес лежав у моряка на колінах, ховаючи мордочку у нього між ногами.

Члени екіпажу запевнили, що в тому разі, якщо у собаки виникне морська хвороба, у них є пігулки від нудоти.

За словами моряків, після свого спасіння, Балтик помітно боїться води. Декілька днів тому Бучинський спробував собаку покупати - ванна тваринні була потрібна, щоб змити з шерсті кристали солі. Але пес відмовлявся лізти у воду. Тоді морякові довелось взяти тварину на руки і піти в душ разом.

Нагадаємо, собака став знаменитим, після того, як його знайшли у Балтійському морі на дрейфуючих крижинах, за 30 км від берега. Пес проплив 115 км.

Gazeta.ua за матеріалами Associated Press

Зараз ви читаєте новину «Собака, якого врятували у водах Балтики, повернувся в море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути