Ексклюзиви
пʼятниця, 21 липня 2023 06:01

Що зробити, аби розбагатіти і перетворити цей день на найкращий період року - гороскоп на 21 липня

Що зробити, аби розбагатіти і перетворити цей день на найкращий період року - гороскоп на 21 липня
Знайдіть собі роботу до душі. Довіряйте близьким і друзям. Фото: pixabay.com

21 липня – день виняткових можливостей. Пощастить тому, хто зуміє їх розгледіти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не пропустіть особливого моменту покращити матеріальне становище, - говорить астрологиня. – Розгляньте цікаві пропозиції, які почуєте цього дня. Тільки ви маєте змогу зробити цей день найкращим періодом у році. П'ятниця потребуватиме ясного мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на день. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає вам робити свою роботу. Це день утілення ідей у життя. Майструйте, будуйте, ремонтуйте, запускайте нові виробничі потужності. Найкращий день для старту нового бізнесу чи рекламної кампанії. Вам вдасться розбагатіти. Можна розпочати новий курс навчання. Шукайте собі гарних учителів і корисні курси. Молодь відчуватиме надмірну тривожність. Краща порада – знайдіть собі роботу до душі. Довіряйте близьким і друзям. Уваги потребуватиме система травлення. Спробуйте відмовитися від цигарок та алкоголю. Побороти шкідливі звички найлегше буде після обіду".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Люди погано розумітимуть одне одного. Не поспішайте, коли намагаєтеся когось навчити. Залишайтеся наполегливими. Чим більше встигнете зараз, тим менше доведеться доробляти наступного тижня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Маневруватимете між бажаним і необхідним. Бракуватиме часу на самоосвіту. Не засмучуйтеся, якщо пропустили заняття з йоги чи іноземних мов. Повертайтеся до навчання, як тільки випаде вільна хвилина. Матимете гарний результат.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Почнете морально готувати себе до зими. Шукатимете альтернативні джерела живлення. Зростуть заробітки в електриків, продавців генераторів і сонячних батарей.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не варто змінювати місце проживання чи роботи. Отримаєте багато цікавих пропозицій щодо розширення бізнесу. Помітите, що кохані зацікавилися кимось. Ревнуватимете й задумаєтеся над розлученням. Не спішіть. Добре все обдумайте, коли заспокоїтеся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довіртеся долі. Не хвилюйтеся про те, як справи підуть завтра. Насолоджуйтеся сьогоднішнім днем. Як було раніше, вже не буде. Але стане краще.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це день сумнівів. Здаватиметься, що все навколо складається не так, як вам хочеться. Задумаєтеся, чого бажаєте найбільше і чи правильно рухаєтеся до мети. Підвищити працездатність вдасться завдяки спорту. Починайте ранок із пробіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиє життя неймовірним чином зміниться на краще – гороскоп на 17-23 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перша половина дня для багатьох видасться важкою. Людей легко буде образити й довести до сліз. Зачекайте з купівлею і продажем нерухомості. Загостряться конфлікти в родині. Будьте уважні до літніх родичів. Не беріть близько до серця усе, що почуєте від них.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Впевнено йдіть до мети, не відмовляйтеся від задуманого. Вдасться отримати те, що здавалося неможливим. Допомагайте тим, хто просить. Не нав'язуйте свої послуги знайомим, які не потребують цього.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Кортітиме відчути нові емоції. Влаштуйте побачення під зірками, запросіть коханих у парк розваг чи на невеличку мандрівку. Не повчайте інших. Знайдіть у собі сили не критикувати і не засуджувати. Цінуйте іншу точку зору.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Утримайтеся від придбання автомобілів і ноутбуків. Не шкодуйте грошей на навчання. Саморозвиток дозволить рухатися вперед кар'єрними сходами. Намітяться шляхи виходу із фінансової скрути. Наполегливі та працьовиті мають можливість покращити матеріальне становище.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це день яскравих вражень і творчих успіхів. Боятися конкурентів не слід. Завжди будете на крок попереду, якщо не лінуватиметеся і не засиджуватиметеся у відпустці. Тримайте язика за зубами, доки не реалізуєте власні ідеї. Справи люблять тишу.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Чим більше поспішатимете, тим менше встигатимете. Якщо довіритеся долі, вихід сам вас знайде. Не розповідайте іншим про свої почуття. Опинитеся в центрі пліток. Непокоїтиме задишка. Час відвідати кардіолога.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити, аби розбагатіти і перетворити цей день на найкращий період року - гороскоп на 21 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути