понеділок, 01 квітня 2019 08:20

Сніги та морози повертаються: яким регіонам погода приготувала неприємний сюрприз

Сніги та морози повертаються: яким регіонам погода приготувала неприємний сюрприз
Погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз - до нашої країни повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів. Фото - Чудо-город

Погода в Україні на початку квітня готує неприємний сюрприз - до країни повернеться похолодання й опади у вигляді снігу та дощів.

На більшій частині території вже від середи в нічний час температура повітря буде нижче нуля, повідомляє Укргідрометцентр.

1 квітня буде ще сонячно і переважно без опадів. А вже 2 квітня в Харківській області очікується сніг, а в Луганській області пройдуть дощі. Морозні ночі прогнозуються в північних, центральних і західних регіонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глобальне потепління вкрало місяць літа в українців

3 квітня в Одеській, Миколаївській і Запорізькій областях також впаде температура. У східних областях варто очікувати снігу. Опади пройдуть у Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Дніпропетровській областях.

4 квітня синоптики попереджають про заморозки практично по всій території України. Опади у вигляді снігу вже припиняться, проте морозна погода збережеться.

Під кінець робочого тижня і напередодні вихідних в Україні трохи потеплішає. У п'ятницю температура повітря підвищиться, а жителів Закарпатської області очікує до +16 градусів.

Весна цього року в Україні буде на кілька градусів тепліша звичайного. У квітні температура повітря може піднятися до 28 градусів тепла.

Зараз ви читаєте новину «Сніги та морози повертаються: яким регіонам погода приготувала неприємний сюрприз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути