четвер, 02 лютого 2012 10:43

Словацькі депутати прикрили голі тіла плакатом "Зніміть з депутатів імунітет"

Автор: Фото: spravy.pravda.sk
 

Словацькі депутати роздяглися догола на підтримку скасування парламентської недоторканості. До неординарної акції вдалися члени партії SaS ("Свобода і солідарність"), повідомляє tsn.ua.

Політики – як чоловіки, так і жінки – оголилися перед об'єктивом камери, прикриваючись лише плакатом з написом "Зніміть з депутатів імунітет". Як розповіли в партії, таким чином вони збираються закликати членів парламенту нарешті проголосувати за скасування депутатської недоторканності, адже "законодавці такі ж люди, як і всі інші".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович закликає скасувати депутатську недоторканість

Зазначимо, що ліберально спрямована SaS (третя за величиною фракції в словацькому парламенті) вже кілька років послідовно виступає за урізання привілеїв політиків і чиновників.

2010 року з ініціативи партії пройшов референдум, на який були винесені питання про скасування парламентського імунітету та зменшення кількості парламентаріїв зі 150 до 100. Однак він провалився через низьку явку виборців.

Зараз ви читаєте новину «Словацькі депутати прикрили голі тіла плакатом "Зніміть з депутатів імунітет" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути