Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 13:12

Генпрокуратура попросить Раду зняти недоторканість з депутата від НУ-НС?

Генпрокуратура попросить Раду зняти недоторканість з депутата від НУ-НС?

Кримінальна справа про перешкоджання діяльності Верховної ради минулого року проти нардепів Андрія Парубія та Юрія Гримчака досі відкрита.

Про це на брифінгу сказав "нунсівець" Андрій Парубій.

"Слідчі вважають, що моя провина доведена. Сьогодні слідство зупиняє тільки один момент. Немає дозволу парламенту про зняття недоторканості. Близько місяця тому був мій останній допит у прокуратурі. Очікується, що ближчим часом допитають і Гримчака",-зазначив він.

Парубій вважає, що ближчим часом Генпрокурор Віктор Пшонка внесе до парламенту про притягення його до кримінальної відповідальності.

Депутат наголосив, що влада ще довго буде використовувати цю справу, щоб у зручний момент для активізації її у парламенті.

Нагадаємо, що 27 квітня минулого року Верховна рада ратифікувала "харківські угоди" президентів Віктора Януковича та його російського колеги Дмитра Медведєва. Ратифікація документу зустріла опір опозиції. Зокрема під час розгляду документу у спікера Володимира Литвина полетіли яйця. У самій же залі засідань було запалено низку димових шашок.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура попросить Раду зняти недоторканість з депутата від НУ-НС?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути