Ексклюзиви
пʼятниця, 05 вересня 2008 16:59

Скільки часу потрібно для сексу

Грунтуючись на результатах одного з досліджень, сексологи зробили висновок, що оптимальний час для статевого акту складає від 3 до 13 хвилин. Отримані дані, завдають удару за поняттям про те, що час тривалий секс – ключ до насолоди.

Та варто звернути увагу, що результати, отримані ученими, не включають прелюдію, а статеві акти, які тривають 1-2 хвилини, як і раніше, вважаються сексологами дуже короткими. Дослідник Ерік Корті сказав, що він сподівається спростити життя тих, хто дотримується думки "чим довше – тим краще".

Доктор Ірвін Голдстєїн, редактор "Журналу сексуальної медицини", опублікував результати чотиритижневого дослідження 1500 пар в 2005 році, яке з"ясувало, що середній час статевих актів був 7,3 хвилин.

Для чоловіка будь-якого віку дуже складно збільшити тривалість статевого акту, говорить психолог Меріанн Брандон. За його словами в стосунках статей надто багато міфів, а сексуальне життя більшості людей не таке чудове, як здається.

Професором Корті було опитано 50 членів "Товариства сексуальних терапевтів" в Сполучених штатах і Канаді. 34 члени суспільства, або 68% висловили думку, що оптимальний час заняття сексом залежить від пари, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Скільки часу потрібно для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути