Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 12:15

Скільки отримають учасники мітингу за Черновецького?

Скільки отримають учасники мітингу за Черновецького?

За участь у мітингу на підтримку Київського міського голови Леоніда Черновецького під стінами Київради учасники отримують по 15 гривень за годину. Про це повідомили самі учасники акції.

Орієнтовно, у мітингу беруть участь близько чотирьох тисяч людей - переважно це люди немолодого віку і студенти. Учні київських вишів повідомили, що за участь в акції вони отримають після мітингу по 15 грн. за кожну годину. Учасники акції перебувають на мітингу з 09:00.

Комунальників знову примусили йти на мітинг

У цей час в засіданні сесії Київради оголошено перерву, на екрані у залі засідань демонструється пряма трансляція мітингу під стінами Київради.

Як повідомило джерело у "Київпастрансі", працівників багатьох комунальних підприємств столиці у примусово збирають під Київською адміністрацією на підтримку мера Леоніда Черновецького.

"Я є працівником КП "Київпастранс". Я від усього колективу хочу повідомити наступне: 19 лютого з 8:30 ранку всіх працівників "Київпастрансу" у примусовому порядку збирають під мерію на підтримку Черновецкого. Усіх, хто не прийде лякають звільненням, невиплатою зарплати", - повідомили в "Київпастрансі".

Торкнулася примусова підтримка мера і КП "Благоустрій". За словами сина однієї зі робітниць цього комунального підприємства, працівників знову змушують іти на мітинг.

"У КП у черговий раз усім оголосили, що 19 лютого в 8-20 збір і всі йдуть на мітинг. Присутність людей буде перевірятися за списками. Погроза звільнення пролунала у відкриту", - повідомив співрозмовник.

Як відомо, у минулу п"ятницю під час мітингу низка студентів зізналися, що розмахують прапорами з символікою Блоку Черновецького за гроші.

Крім того, джерело у одній зі столичних лікарень повідомляло, що медиків зігнали на мітинг примусово.

Мер закликає людей захистити Олеся Довгого

Сьогодні вранці мер Києва Леонід Черновецький закликав людей, які мітингують під мерією, захистити секретаря Київради Олеся Довгого від нападів депутатів, які хочуть його усунути.

"Я зараз подивлюся, як там у нас (в Київраді) відбуваються справи, бо жуліки намагаються зняти вашого майбутнього мера Олеся Довгого - мого похресника, дуже доброго, хорошого хлопчика, молодого юнака, який уже зараз готовий захищати вас", - заявив Черновецький.

"Він ваш син. Ви захистите свого сина?" - спитав він.

Черновецький запитав, чи згодні люди винести просто з зали усіх негідників, які будуть створювати йому проблеми.

Він сказав, що підніметься у сесійну залу Київради і подивиться "кожній нехорошій людині просто в очі".

"Я передам від вас, що якщо тільки зараз Київрада буде заважати нам проводити реформи, я їм скажу, що просто зараз усіх вас запущу в залу засідань. Ви готові показати їм свою силу?" - спитав він.

Після цього Черновецький зайшов у кулуари і сказав, "якщо тільки буде дебош, і я не зможу керувати країною... давайте проводити сесію так, щоб усе було нормально".

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ, Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Скільки отримають учасники мітингу за Черновецького?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути