Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2019 14:53

Сказали, хто замінить Супрун на час її відсторонення

На час заборони Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я цю роботу виконуватиме її заступник – Павло Ковтонюк.

Автор: з відкритих джерел
  З 2015 року 35-річний Ковтонюк є головою проектного офісу при Національній раді реформ. Викладає в Школі охорони здоров'я. З 2016 року обіймає посаду заступника міністра охорони здоров'я
З 2015 року 35-річний Ковтонюк є головою проектного офісу при Національній раді реформ. Викладає в Школі охорони здоров'я. З 2016 року обіймає посаду заступника міністра охорони здоров'я

"Заяви МОЗ щодо затримки поставки ліків та відсутності людини, яка могла б підписати відповідні документи, є маніпулятивними", - написала заступниця голови комітету ВР з питань охорони здоров'я Ірина Сисоєнко у Facebook.

"Якщо Уляна Супрун відсутня, то поточна робота міністерства не припиняється, а виконується у звичайному режимі", – наголосила Сисоєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін подав апеляцію до суду щодо відсторонення Супрун

Вона закликала Петра Порошенка та Володимира Гройсмана не "доводити інформаційну ситуацію для людей до абсурду". Та наголосила, аби вони розв'язали це питання в парламентській залі "як це визначено законодавством".

Окружний адміністративний суд Києва заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України. Відповідний позов подав народний депутат України Ігор Мосійчук.

Зараз ви читаєте новину «Сказали, хто замінить Супрун на час її відсторонення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути